Shërbimet

Orbico ofron zgjidhje të plotë dhe gjithëpërfshirëse të biznesit për shitje dhe distribuim, shërbime logjistike, marketingut dhe shërbimeve të menaxhimit të brendit për një numër të madh të industrive të ndryshme dhe fusha te biznesit të tilla si ato të konsumit të gjërë, produkte te kujdesit të...

Furnitorët dhe Brendet

Orbico ka një marrëdhënie bahskëpunimi afatgjatë të biznesit me shumë organizata ndërkombëtare duke mundësuar që brendet e tyre t’i ofrojnë konsumatorëve në tregun lokal.

Brendet në portofolin e...

Për Ne

Orbico është distributori kryesor për një numër të madh të brendeve të cilësisë së lartë të njohura globalisht duke filluar nga produktet e kujdesit të bukurisë, ushqimit dhe produkteve jo ushqimore, teknikë dhe aparatet elektrike, për produkte farmaceutike, lodra, tekstil, cigare, si dhe produkte të vajrave motorike. Duke poseduar një gamë të gjerë dhe të larmishëm të brendeve dhe produkteve  kërkohet fleksibilitet gjithnjë e më i lartë, aftësia për ndryshim të vazhdueshëm, organizimin fleksibil, investim në burime njerëzore dhe në zhvillimin e Brendit.

Qëllimi ynë është që të gjenerojnë rritje të qëndrueshme të biznesit  për të krijuar vlerat e shtuara për...