Mirë se vini në Orbico sh.p.k.


Rrjet i gjerë ndërkombëtar i distribuimit dhe logjistikës

MIRË SE VINI NË ORBICO SH.P.K.


Orbico Kosova është pjesë e kompanisë më të madhe të distribuimit në Evropë – Orbico Group. Orbico Kosova është present në tregun kosovar nga viti 2008. 

E ndërtuar mbi parime e vlera dhe e drejtuar nga misioni e vizioni profesional, Orbico Kosova ka arritur të jetë distributor I shumë brendeve të njohura globalisht në industri të ndryshme si: FMCG, Kozmetikë, Auto, Salon Professional, Lodra etj. Përkushtimi I vazhdueshëm, efikasiteti në punë, organizimi I mirëfillt, teknologjia e avancuar, inovacioni dhe stafi si vlera më e çmuar e kompanisë, kanë bërë që të kemi rritje reciproke me partnerët tanë afatgjatë.

Orbico Kosova është zgjedhja e duhur për gjenerim të rritjes së qëndrueshme të biznesit dhe është pikërisht partneri juaj I cili përmbush nevojat për shitje, marketing, shërbime të logjistikës dhe menaxhim të brendeve.

Ilirik Musliu
​General Manager

Rreth nesh


Grupi Orbico është distributori kryesor i një numri të madh të brendeve botërore të cilësisë së lartë dhe të njohura globalisht, të cilat paraqesin një asortiment të gjërë, duke filluar nga...

SHËRBIMET TONA


Orbico ofron zgjidhje të plota dhe gjithëpërfshirëse biznesore për shitje dhe distribuim, shërbime logjistike, marketing dhe shërbime të menaxhimit të brendeve për një numër të madh të...

PARTNERËT TANË TË BIZNESIT


Orbico mbane relacione afatgjata të punës me shumë kompani ndërkombëtare, duke i mundesuar klientëve dhe konsumatorëve që në tregjet e tyre lokale të kenë qasje në produktet dhe brendet...

0 PUNONJËS

0 SHTETE

0 BRENDE

0 FURNITORË

Orbico Grup


Aktualisht jemi prezent në 20 shtete të ndryshme dhe rajone, duke i ofruar bashkpuntorëve tanë shërbime të distribuimit dhe logjistikës.

Nëse dëshironi ta vizitoni website-in e kompanisë në Shtetin tuaj, ju lutem përzgjedhni linkun nga lista e ofruar.